Select Menu

Partnereink és Támogatóink


tanfolyamok

oktatók

jogosítvány

gyakori kérdések

fotók

hírek

Videók

» » A sulihoz kell
«
Következő
Újabb bejegyzés
»
Előző
Régebbi bejegyzés

A beiratkozás tulajdonképpen a jelentkezési lap kitöltéséből, a beiskolázási szerződés aláírásából, illetve a tanfolyami regisztrációból áll.
A jelentkezési lap kitöltésekor figyeljünk arra, hogy adatainkat pontosan, a kérdéseket pedig a valóságnak megfelelően töltsük ki, hiszen hamis adatok közlése büntetőjogi felelősséggel jár! Lehetőleg olvashatóan, nagy nyomtatott betűkkel írjunk, mert később problémánk lehet az olvashatatlan, félreírt adatokból.
A beiratkozás feltétele az érvényes orvosi alkalmassági vélemény , 8 általános iskolai végzettség és előleg a tandíjra. ( legalább 30.000.Ft )
Csak hivatalos gépjárművezetésre jogosító alkalmasságit lehet elfogadni!
Többször érkeznek olyan tanulók, akik e helyett sportorvosi, katonaorvosi, munka-alkalmassági stb. igazolásokat akarnak "elsütni", de ezek nem érvényesek!
A gépjárművezetői alkalmassági vizsgálatért fizetni kell, mivel nem a Tb. által finanszírozott szolgáltatás! Viszont így bármelyik háziorvosi vagy üzemorvosi szolgálatnál elvégeztethetjük.
A vizsgálathoz egy adatlapot kell kitölteni, A vizsgálat szemészeti és általános belgyógyászati vizsgálatból áll (vérnyomás mérés, cukorszint ellenőrzés stb.).
Az alkalmassági díjtétele:
40 éves korig 10 évre érvényes 7.200 Ft (40 éves kor felett csak 5 évre kapjuk meg az érvényesítést)

«
Következő
Újabb bejegyzés
»
Előző
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések